Webáruház

Egyebek

Forest Familypack

Forest Familypack
(cikkszám: 919)

Ára: 9130 | Bónuszpont: 14,3

Jelenleg ez a termék nincs raktáron


Forest magyar termékcsalád csomagban olcsóbb, 10 720 Ft helyett 9 130 Ft-ért!

Puha érzés, esztétikus minta! Kiváló nedvszívó és tisztító tulajdonságok! I. osztályú cellulózból!

Prémium Minőség, a legjobb áron! Mindennapi papírok a szokásos vásárlásai mellé! Használjon magyar terméket!

A csomag tartalma:
- 4x8 tekercs toalettpapír
- 4x4 tekercs papírtörlő
- 16x100 db papírzsebkendő
Kb.: 2 hónapra elegendő.

Bellis fehér 4 tekercses háztartási papírtörlő:
A modern háztartás nélkülözhetetlen kelléke.
3 réteg - 3 erény:
- kiváló nedvszívó képesség,
- erős anyagszerkezet,
- egyedi, dekoratív papírmintázat.

Kamilla 8 tekercs illatosított, mintás toalettpapír:
Egyik legsikeresebb toalettpapírunk titka a kamilla természetes illatának és mintájának összhangja 3 rétegű 8 tekercses változatban.

Bianca classic 100 db papírzsebkendő:
Legnépszerűbb papírzsebkendőnk, amely megbízható minőségének köszönheti sikerét. A klasszikusan fehér, 3 rétegű és illatmentes termék kiváló alternatíva az allergiás időszakban is.

HASZNÁLJON MAGYAR TERMÉKET!
Magyar Termék!A globalizáció és a nyitott piac jelentősen átformálta a magyar gazdaság szerkezetét. A pozitív hatások mellett nehezen tagadható negatív következményekkel is szembe kell néznünk. Mivel Magyarországon működő potenciális gazdasági társaságok többsége nem magyar tulajdonban van, így a tevékenységük által realizált hasznon nagyobbrészt szintén külföldre kerül.

Az áruházak polcait megtöltő termékek között jelentős számban vannak olyanok, amelyek nem Magyarországon készültek, így az értük kifizetett ár, és az ez által realizált haszon is elsősorban külföldre kerül. Minél nagyobb ez a hányad, annál kevesebb jut a Magyarországon tevékenykedő magyar cégek számára, amiből egyenesen következik több más mellett, hogy annál kevesebb bért tudnak kifizetni a munkavállalóiknak, tehát adott esetben Önöknek, nekünk.

Ennek a folyamatnak a megértése, tudatosítása a fogyasztókban már elkezdődött. A magyar fogyasztók vásárlási döntési mechanizmusában ma már a termékek eredete az elsődleges preferenciák között van. Ennek érdekében a Forest is tett azzal, hogy az általa létrehozott emblémával termékein megjeleníti, hogy azok magyar származásúak.

A  kezdeményezéshez több jelentős magyar cég csatlakozott, mivel felismerték, hogy az ő jövőjük szempontjából is fontos, hogy a fogyasztó el tudja dönteni, hogy az általa választott termék milyen eredetű. Szeretnénk hinni, hogy az a gondolatiság, amely sok Európai Uniós tagországban sikeresen működik, azaz védik és preferálják a saját termékeiket, az nálunk is gyökeret verhet, és ahol van reális és versenyképes magyar alternatívája egy külföldi terméknek, ott a fogyasztó egyre inkább a Magyar Termék mellett voksol majd.

A termékleírások másolása csakis a flavin.eu írásos engedélyével lehetséges!

« vissza »

« vissza »

Minden 15.000 forint feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES !

A kosár tartalma