Állásajánlatok

 

Az értékesítési rendszerünk:


Gondolom sokan vannak úgy, hogy nincsenek megelégedve jelenlegi anyagi helyzetükkel. Be vannak skatulyázva egy napi 8-10 órás munkahelyre, idejüket energiájukat, tudásukat adják egy bizonytalan vállalkozáshoz, amelynek és egyben az Ön sorsa sem biztos. Leépítés áldozata lehet, csődbe mehet a cég, és még a főnökről nem is beszéltem, aki persze a végtelenségig kihasználja. Nyilván ez nem mindig van így, de ha Ön visszagondol eddigi munkahelyeire, gondolom találni fog hasonló emlékeket. A mai világban szinte már létkérdés a diploma és legalább egy nyelv társalgásszintű ismerete, ami még csak belépő egy jobb munkahelyre. Nagyon sokan dolgoznak mégis felszolgálóként, és végeznek olyan jellegû munkákat, amelyek nem a tudásuknak megfelelő. De lehetnek szerencsések és talán elhelyezkednek egy jó munkahelyen…de mennyiért is? Kb. 100 ezer forint a havi átlagkereset Magyarországon. Ez mire elég? Szinte csak rezsire és az élelmiszerre. Még nincs lakásunk, nincs autónk és nincs családunk. Ön szerint egy átlagos családnak ma hány mellékállást kell vállalni havi plusz 20-40 ezer forintért? Szeretne másként élni? Szeretne több szabadidőt és több bevételt? Ha igen, akkor Ön most jó helyen jár!

Mi egy olyan lehetőséget kínálunk, ami megoldást nyújt az Ön anyagi helyzetére, legyen szó nyugdíj kiegészítésről, mellékállásról, vagy fő foglalkozásról. Lesz ideje, pénze és egészsége! Jól hangzik? Akkor most elmondom, hogyan juthat mindehez...

A cégünk, amely egy magyar egri cég, 17 éves múlttal rendelkezik az étrend-kiegészítők és a wellnes piac területén. Több mint száz magyar szabadalmat kínál az Ön egészsége és jóléte szempontjából. A fő értékesítési formája MLM (multi level marketing) rendszerben épül fel. Ez azt jelenti, hogy Önnek lehetősége van csapatban dolgozni. Tehát nem egyedül, hanem akár több tíz vagy több száz emberrel együtt. Sokan vannak úgy hogy a napi teendőjüket, ha még legalább két ugyanolyan tudású ember is végezné, kevés lenne. Ez az értékesítési forma, pont ezt küszöböli ki. Nincs főnök, nincsenek beosztottak, csak egy csapat, amelynek közös a célja és az ereje. Ma Magyarországon kb. 2000 hasonló értékesítési elvvel dolgozó cég működik. De csak hasonló! A fontos dolgok és lehetőségek, mindig a részletekben rejlenek. Ez az értékesítési forma az ötvenes évek óta működik sikeresen. Mi egy biztos lehetőséget kínálunk a mai létbizonytalanságban. Ma amikor cégek tünnek el, emberek lesznek munkanélküliek kettő olyan ágazat van, amely egyfolytában növekszik és gyarapodik: az egyik a professzionális technológiára épülő kommunikáció a másik pedig a wellnes piac. A kérdés csak, hogy benne van, vagy sem. A döntés és a lehetőség az Ön kezében van.

Szeretné megtudni milyen lehetőséget rejt a wellnes piac? Akkor most nézzük meg kicsit részletesebben…
Cégünkhöz csatlakozni 20.000 Ft-ot meghaladó vásárlással van lehetősége. Nekünk nem számít a végzettsége, a neme az életkora, csak egy a fontos: Szeretne dolgozni és persze tesz is érte, vagy sem! Önnek nem kell bent ülni egy munkahelyen, nem fogja senki számon kérni, Ön szinte szabad kezet kap abban, hogy az üzletét kiépítse. Lehet telefonon, személyesen, Interneten. Nem kell mást csinálni, mint egy jól kiépült rendszert ajánlania. Nem kell telipakolni egy teherautót különböző termékekkel, hanem csak egy lehetőséget javasolni, ami lehet termék, üzlet, vagy mindkettő. Ami biztos, hogy minden értékesített termék amely Ön és a csapatán keresztül valósul meg 1-43%-ig ajánl visszatérítést. Igen jól látja, akár több mint 40%! Ez egyedülálló a piacon!

Két alapvető visszatérítés létezik nálunk. Egyik az árengedmény, a másik pedig a jutalék. Annak függvényében, hogy Ön mennyit vásárol egy adott hónapban, 5-20% árengedményre jogosult. Magyarul minden hónapban keletkezik árengedménye, amelyet a vásárlást következő hónapban tud levásárolni. Ennek egy feltétele van: legalább 100 forinttal kell többért vásárolni, mint a keletkezett árengedménye. Tehát szinte ingyen jut termékhez, amelyet vagy elfogyaszt, vagy értékesít. Ez pár száz forinttól akár több százezer forintig terjedhet.

Árengedmények kategóriái

Vásárlás
Hagyományos termék
Kiemelt termék
15.000-30.000 Ft
5%
10%
30.000-50.000 Ft
7.5%
15%
50.000-150.000 Ft
10%
20%

A másik alapvető visszatérítés pedig a jutalék, amely az Ön és csoportja teljesítményét jutalmazza pénzzel, méghozzá nagyon jól, persze ezért dolgozni kell.
Cégünk a termékek árait nem csak forintban, hanem bónuszpontban (továbbiakban BP) is feltünteti az egyszerűbb számolás érdekében. 1 BP~295 HUF. Ahhoz, hogy Ön jutalékot kaphasson legalább saját 100 BP-tal kell rendelkeznie. Fontos itt megjegyeznem, hogy a levásárolt árengedménynek is van bónuszpontja! Annak függvényében, hogy Ön mennyi BP értékű terméket értékesített egy adott hónapban, a cég 6 különböző jutaléksávba osztja be a kifizethető jutalékát.

Bónuszpont
%
300
12
700
15
1.500
18
3.200
21
6.400
24
12.500
27


Marketing rendszer letöltése

Minden 15.000 forint feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES !

A kosár tartalma